<span id="hrn1v"></span>
<th id="hrn1v"><video id="hrn1v"><strike id="hrn1v"></strike></video></th><th id="hrn1v"><video id="hrn1v"><strike id="hrn1v"></strike></video></th>
<span id="hrn1v"></span>
<strike id="hrn1v"></strike>
<strike id="hrn1v"></strike>
<span id="hrn1v"><video id="hrn1v"></video></span>
<span id="hrn1v"></span>
<ruby id="hrn1v"><video id="hrn1v"><ruby id="hrn1v"></ruby></video></ruby>
<strike id="hrn1v"></strike>
<strike id="hrn1v"></strike>
<strike id="hrn1v"></strike><span id="hrn1v"><video id="hrn1v"></video></span>
<strike id="hrn1v"></strike>
<strike id="hrn1v"><i id="hrn1v"><del id="hrn1v"></del></i></strike>
<span id="hrn1v"></span>

Test your EV charging IQ

How much of an EV charging pro are you? Take our quiz below to find out.

Complete the quiz and receive a coupon code for $30 off the next generation JuiceBox smart charger!

Smart Charging IQ Quiz Results

Thanks for taking our Smart Charging IQ Quiz!
You got X / 10 questions correct. See below how you did.
Your coupon code for completing the quiz is on its way to your email box, and is also displayed below. Enter your code to receive $30 off your next purchase of the next generation JuiceBox 32 or 40! This code will expire in 14 days.
1. Where do most electric vehicle owners charge their cars?
Your answer was .
Correct Answer: (A). About 80% of EV charging occurs right in the convenience of drivers’ homes. Typically, drivers plug in when they come home in the evening and, with a Level 2 charger, will have a full charge in the morning. Charging at work or on the go is also possible and becoming more convenient as workplace charging and public charging networks grow. But, unlike gas cars, EVs do not require a trip to “fill up.”
2. How long does it take to fully charge an electric vehicle with a 200 mile range, using a 120-volt Level 1 charger?
Your answer was .
Correct Answer: (C). Level 1 charging via a standard 120-volt cord that comes with most electric cars can take vehicles with larger batteries up to 50 hours to charge! Level 2 chargers can charge up to 13x faster.
3. How many miles of range per hour will the average EV get while charging on a 32-amp, 240-volt, Level 2 charger?
Your answer was .
Correct Answer: (B). With higher power delivery rates, Level 2 chargers can deliver more driving range faster than the Level 1 charger that comes with most new EVs. In the same hour, a Level 1 charger will produce only about five miles of range.
4. Which of the following things can a “smart” EV charger do that a “dumb” EV charger cannot?
Your answer was .
Correct Answer: (B). Smart chargers are network-connected and can perform functions other than just charging the car, such as scheduling your charging time, providing reminders to charge, monitoring your energy consumption, and more.
5. SAE J1772 is a...
Your answer was .
Correct Answer: (B). SAE J1772 refers to the universal standard for the connector that connects an EV charging station to a car. It was adopted to make EV charging easier for drivers everywhere, and all EVs in the US today charge with a J1772 connector. The exception to this is Tesla, which requires an adapter to use a J1772 connector. (Tesla provides this adapter for its cars.)
6. True or false? All electric vehicle charging stations need to be hardwired and permanently mounted.
Your answer was .
Correct Answer: (B). Electric vehicle charging stations come available with plug-in configurations, in addition to permanent, hardwired options, and can be plugged into a common 240-volt outlet. Always do your research when ordering, though — there are different types of 240-volt outlets. Our JuiceBox chargers can plug into NEMA 14-50 outlets.
7. What is the longest amount of time you can leave an EV plugged in?
Your answer was .
Correct Answer: (C). It’s perfectly safe to leave your EV plugged in for long periods of time, like when you go away on vacation. Once your car is finished charging, it will simply stop the flow of electricity to the car. In fact, our JuicePoints program allows you to use the time when your car is plugged in but not charging to earn you rewards and help the grid maintain its reliability.
8. True or false? A home charging station can save you money.
Your answer was .
Correct Answer: (A). With smart scheduling features and Time-of-Use rates from local utilities, smart home charging stations can tell your car to charge at times when electricity rates are low. Many utilities also offer rebates that are only available for smart charging stations. Check our incentives page to see all available rebates in your area.
9. True or false? You need a smartphone to use a smart charging station.
Your answer was .
Correct Answer: (B). While a smartphone is required to use smart features such as energy monitoring and scheduling, you can also simply plug in and charge without utilizing smart charging features. You can also access our JuiceNet Smart Charging portal from a computer.
10. True or false? Home charging stations need to be installed indoors, to protect the electronics inside.
Your answer was .
Correct Answer: (B). Home charging stations that are certified for outdoor use can be installed indoors or out.
To get your results, enter your information below and click submit.
First Name*
Please let us know your First Name.

Last Name*
Please let us know your Last Name.

Email*
Please let us know your email address.

Zip Code*
Please let us know your Zip Code.

Interested in faster, smarter, cleaner EV charging for your home? Visit our EV charging webstore!
欧美日韩在线旡码免费视频